Skip to main content Skip to search

 ЗА ФИРМАТА 

Ние сме не само счетоводна компания, която предлага професионални счетоводни услуги. Нашата цел е да предоставим качествено решение за всеки бизнес!

МКАФинанс предоставя повече от професионални данъчни и счетоводни услуги на различни местни и международни компании. Ние даваме пълен пакет от услуги на нашите клиенти, за да стартират бизнеса си и да го развиват. Може да гарантираме, че нашето име е свързано с високо качество, професионализъм и индивидуалност към всеки клиент.

Свържете се с нас по телефона +359 885 307 469 и получете безплатен съвет и ценово предложение.

МКАФинанс има опит с обслужването на клиенти от различни сфери на бизнеса – търговия, производство, онлайн, маркетинг и реклама, транспортни, охранителни, адвокатски и други.

Нашия офис се намира в най-централната част на София, в близост до заведения и търговски обекти, което допринася до благоприятното и позитивно настроение на нашите клиенти и екип.

Партньори са ни адвокати, банки, фирми за трудова медицина, реклами агенции. МКАФинанс е горд член на BNI Диамант. Това е група от местни компании, които се срещат редовно и спазват строг етичен кодекс, който гарантира, че само надеждни компании попадат сред членовете.

Aко ви трябва специалист от дадена област, преди да потърсите в интернет, обадете ни се. 

 ЕКИП 

Мирослав Ангелов – CEO – Управител на счетоводната кантора

Интервю с Мирослав Ангелов

Красимира Косерова - Главен счетоводител, Експерт ДДС, в търговия и услуги в България, ЕС и трети страни

Росица Петрова – Счетоводител, Експерт ТРЗ

Адвокат Десислава Димитрова

Адвокат Йордан Чолаков

Николета Мермеклиева - Асистент адвокат

Call Now Button