Skip to main content Skip to search

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ – ЦЕНИ

ДОВЕРИ СЕ НА ЕКСПЕРТИТЕ В ОБЛАСТТА

Ние от Счетоводна кантора МКА ФИНАНС разбираме, че доверието и сигурността са основни приоритети, когато става въпрос за управление на вашите финанси. Ето защо предлагаме надеждни и сигурни счетоводни услуги на цени, достъпни за малък, среден и голям бизнес.

Нашият екип от опитни професионалисти е посветен на предоставянето на персонализирана и ефективна услуга, в отговор на всички ваши счетоводни нужди. Плановете за абонаментни услуги са прозрачни и гъвкави, което позволява възможност за избор, който най-добре отговаря на вашия бюджет и изисквания.

8

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ – ЦЕНИ

Фирма с/без ДДС:

Регистрирани по ДДС:

Без ДДС регистрация:

Цената започва от:

250,00 лв.

150,00 лв.

Фирма с/без ДДС цената започва от:

Регистрирани по ДДС: 250,00 лв.

Без ДДС регистрация: 150,00 лв.

● Годишна такса за фирми нерегистрирани по ДДС с до 40 документи и 1 самоосигуряващо се лице 1000 лева.

● Всички цени за счетоводни услуги са ориентировъчни и са без ДДС. Конкретните цени на счетоводните услуги се договарят поотделно с всеки клиент според характера на фирмената дейност, оборота и документооборота.

● Годишно счетоводно и данъчно приключване, съставяне и подаване на годишна данъчна декларация – 50 % от месечната абонамента такса.

● Администриране на персонал и самоосигуряващи се лица: 25 лв. на човек.

● Цените на счетоводни услуги за фирми с: чуждестранно участие са с 50 % по високи от горепосочените поради спецификата им на обработване.

● Попълване на годишна декларация на физическо лице мин 60 лв.

8

 Дългогодишен опит 

Екип от висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит в сферата на счетоводството.

Гаранция за експертиза и професионално отношение!

 Сигурност и прозрачност 

Прозрачни условия и коректно етично поведение.

Подаване на информация в точни срокове, безпогрешни финансови съвети и решения за бизнеса.

 Конфиденциалност 

Пълна конфиденциалност на набора от финансова информация

Изцяло електронно базирано счетоводство със собствен сървър и облачно съхранение.

 КЛИЕНТИ КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА: 

ВЗЕМИ СВОЯТА ОФЕРТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ОЩЕ СЕГА!

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ – ЦЕНИ
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МКАФИНАНС?

При регистрация на ООД е необходимо да изберете юридическо лице и фирмата да има минимум двама съдружници, които да имат конкретни длъжности. Необходимо е също така да посочите управител на дружеството. За регистрация на фирма ООД е задължително внасянето на капитал, като той може да бъде различен за всички съдружници.

В допълнение към нашите достъпни цени, ние използваме най-новите технологии и сигурни системи за защита на вашата финансова информация. Вашите данни винаги се пазят поверителни и защитени и ние спазваме всички индустриални стандарти за защита на данните.

Ние се ангажираме да предоставяме висококачествени счетоводни услуги на справедлива цена, така че можете да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си с увереност. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите опции за ценообразуване и как можем да ви помогнем да постигнете финансов успех.

Счетоводни услуги цени
фактори за ценообразуване

8
Фактор за определянето на цената на абонаментни счетоводни услуги е регистрацията по ДДС.

При регистрацията на фирма по ЗДДС ежемесечно се подават необходимите декларации към НАП за извършените покупко продажби на база изпратените документи/фактури.
Основен фактор за определяне на цената на абонаментни счетоводни услуги е броя на осигурените лица във фирмата.

За такива се считат служители с договор за управление и контрол, такива на трудов договор или самоосигуряващи се.
Разглеждат се като документи за месечно осчетоводяване.

Отчитат се на месечна база и определят документооборот, респективно фактор при формирането на цената на абонаментните счетоводни услуги.

КАК ЩЕ СКАЛИРАМЕ БИЗНЕСА ВИ?
СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ В СОФИЯ И СТРАНАТА

Развитието на бизнес изисква силна финансова основа! Нашите счетоводни услуги могат да ви помогнат да осигурите тази основа за вашия бизнес. Ето как:

Точно водене на документация:
Нашият екип ще ви предостави точни и актуални счетоводни услуги, като гарантира, че вашата финансова информация е защитена, организирана и лесно достъпна. Тази информация ще бъде от решаващо значение за вземане на информирани бизнес решения и идентифициране на области за подобрение.

Финансово планиране:
Нашите квалифицирани счетоводители ще работят с вас, за да създадете персонализиран финансов план за вашия бизнес. Този план ще очертае вашите финансови цели и стъпките, необходими за постигането им, като карта за гарантиран успех.

Данъчна компетенция:
Данъчните закони и разпоредби могат да бъдат сложни и времеемки. Благодарение на нашите услуги можете да сте сигурни, че вашият бизнес е в съответствие с всички приложими разпоредби и че се възползвате от всички налични данъчни облекчения.

Финансово отчитане:
Нашият екип предоставя редовни финансови отчети, които дават ясна представа за финансовото състояние на вашия бизнес.

Бизнес консултантски услуги:
Нашите счетоводни услуги надхвърлят водене на записи и отчет. Екипът от експерти ще работи с вас, за да предостави съвети и подкрепа в области като бизнес планиране, управление на парични средства и управление на риска.

Избирайки услугите на нашата счетоводна къща, вие ще имате доверен партньор, който да ви помогне да развиете бизнеса си и да постигнете финансовите си цели. С точна финансова информация, персонализиран финансов план и постоянна комуникация с нашия екип ще имате основата, от която се нуждаете, за да успеете.

 ПОЛУЧЕТЕ ЦЕНОВА ОФЕРТА: 

За бърза калкулация на цената за счетоводство, моля попълнете формата отдолу:

    Call Now Button