Skip to main content Skip to search

Регистрация на фирми

Ако сте решили, че е време да направите първата стъпка към света на бизнеса и моментът за създаване на фирма е дошъл, то експертите от счетоводна кантора МКАФинанс ще ви помогнат да превърнете една ваша мечта в реалност.

Ще помогнем с регистрация на фирми, независимо от вида дружество, което сте избрали. Опитните ни специалисти могат да съдействат с регистрация на фирма онлайн на ЕТ, ООД, ЕООД, както и с регистрация по ДДС.

8

 Дългогодишен опит 

Екип от висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит в сферата на счетоводството.

Гаранция за експертиза и професионално отношение при регистрация на фирми!

 Сигурност и прозрачност 

Прозрачни условия и коректно етично поведение.

Подаване на информация в точни срокове, безпогрешни финансови съвети и решения за бизнеса.

 Конфиденциалност 

Пълна конфиденциалност на набора от финансова информация.

Изцяло електронно базирано счетоводство със собствен сървър и облачно съхранение.

Регистрация на фирми
видове фирми

При регистрация на ЕТ ние ще ви помогнем с вписването Ви като Едноличен Търговец. Фирма тип ЕТ предлага редица предимства и неслучайно е сред най-популярните избори при нашите клиенти. При ЕТ, държавните такси са значително по-ниски, не е нужно да регистрирате фирмата с капитал, а счетоводните услуги са по-достъпни и евтини. Единственото условие, за да можете да се регистрирате като ЕТ, е да имате навършени 18 години и да сте дееспособно физическо лице.
При регистрация на ООД е необходимо да изберете юридическо лице и фирмата да има минимум двама съдружници, които да имат конкретни длъжности. Необходимо е също така да посочите управител на дружеството. За регистрация на фирма ООД е задължително внасянето на капитал, като той може да бъде различен за всички съдружници.
При регистрация на ЕООД или еднолично дружество с ограничена отговорност, фирмата е собственост на едно единствено лице. Капиталът също принадлежи на едно лице или един съдружник. За регистрация на фирма ЕООД е необходимо да внесете капитал от поне 2лв. В набирателна сметка, да посочите един съдружник, едно физическо или юридическо лице, както и да поясните името на ЕООД фирмата на български или английски език.
Професионалистите ни могат да помогнат и с регистрация на фирми по ДДС. Ние ще ви помогнем с изготвянето на всички необходими документи, с задвижването на производство в НАП и ще бъдем до вас през всяка стъпка от процеса. Не губете време и енергия в този дълъг и тромав процес. Нашите специалисти могат бързо и лесно да регистрират фирмата ви по ДДС и да премахнат бремето от плещите ви.

ВЗЕМИ СВОЯТА ОФЕРТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ОЩЕ СЕГА!

Защо да изберете МКАФИНАНС
за регистрация на фирми в София и страната

Изцяло интернет базирано счетоводство със собствен сървър и облачно съхранение. Коректно отношение и достъпни цени за регистрация на фирми.

Изтреляй бизнеса си на нови висоти!

Счетоводна къща МКАФинанс, работи с опитни и квалифицирани специалисти в областта на регистрацията на фирми, отдадени на това да ви спестят време, разходи и излишни главоболия.

Познаваме процеса по регистрация на фирма до най-малък детайл, разполагаме с експертизата относно необходимите документи, стъпки и разходи. Превръщаме отварянето на фирма в бърз и лесен процес.

 КЛИЕНТИ КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА: 

ЧЗВ свързани с регистрация на фирми:

Има няколко причини, поради които е необходимо да регистрирате дружество. Първата причина е, че това се изисква по закон. Ако искатеза да участвате в търговския оборот, трябва да регистрирате фирмата си. Второ, дружеството осигурява правна структура за вашия бизнес. Това означава, че разполагате с рамка, в която да работите, и улеснява защитата на вашите бизнес интереси. И накрая, дружеството предлага и данъчни предимства, като например някои данъчни облекчения.
След като всички документи са попълнени, приготвени и подадени в Търговския регистър, регистрацията на вашата фирма би могла да отнеме между 1 и 3 работни дни.
Ако през последните 12 месеца сте имали оборот от поне 100 000 лева, сте длъжни да подадете заявление за регистрация за ДДС. Тази регистрация не е задължителна за всички лица, освен ако не сте генерирали такъв оборот. Имайте предвид, че става въпрос за размера на продажбите, а не за размера на печалбата. Трябва да подадете заявление за регистрация в 14-дневен срок от изтичането на последните 12 месеца, независимо от това кога сте достигнали въпросния оборот от 100 000 лева.
За регистрация на фирма в България ще са ви нужни следните документи:
  • Учредителен акт/Дружествен договор
  • Протокол-решение на едноличния собственик/Протокол от учредително събрание
  • Образец от подписа на управителя/управителите
  • Декларация по чл. 141, ал. 8 от ТЗ
  • Декларация по чл. 13, ал. 4 от ЗТР
  • Удостоверение за внесен в банка капитал/Вносна бележка за внесен капитал
  • Квитанция за платена държавна такса

 ПОЛУЧЕТЕ ЦЕНОВА ОФЕРТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ И ОЩЕ: 

За бърза калкулация на цената за счетоводство, моля попълнете формата отдолу:

    Call Now Button