Skip to main content Skip to search
Счетоводни услуги за международни клиенти

 СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ КЛИЕНТИ 

 Какви услуги за международни клиенти можем да предложим

Ние предлагаме счетоводни услуги за международни клиенти от различни държави. Предлагаме и възможност за закупуване на готови фирми в България.
Услуги за данъчно задължени лица в България, за лица от ЕС:

 Продажба на бизнес – процедура

Специализираме и в подпомагането на нашите клиентите за придобиване на готови фирми в България. При продажба на фирми се предлагат компании, които вече съществуват и имат собствено ЕИК и регистрация по ДДС. При услугите ни свързани с бизнес за продан, ние можем да предоставим незабавни фирмени данни, позволявайки на новия собственик да започне да използва компанията веднага. Придобиването на готова фирма елиминира времето за чакане за регистрация по ДДС и регистрация на фирмата.

Процесът започва със заплащане на услугата. След това ще трябва да потвърдим и удостоверим новата собственост и управление чрез набор от документи при местен нотариус или чрез апостил. По време на смяната на собствеността, данните за компанията като име, адрес и акционерен капитал могат да бъдат променени. Процедурата по промяна на обстоятелствата във фирмата отнема до пет работни дни.

При покупка на готов бизнес в България можете да се възползвате от следните предимства:

  • Нулеви разходи за регистриране на фирмен адрес
  • Няма нужда да чакате за номер по ДДС

Работейки с нас, можете да се насладите на бързо, качествено и гарантирано обслужване. Нашите експерти имат обширни познания и дългогодишен практически опит, което им позволява да ви консултират и да ви насочат към най-добрите варианти въз основа на вашите цели. Възползвайте се от всичко, което един бизнес за продажба
в България може да предложи и постави началото на нещо ново, вълнуващо и печелившо.

 Услуги по местожителство в България

Чужденците, които желаят да пребивават в България повече от три месеца, трябва да подадат заявление за разрешение за пребиваване в България. Издаването на разрешения за пребиваване на чужденци се урежда от Закона за чужденците в Република България. Има няколко вида български разрешения за пребиваване, за които могат да кандидатстват чуждестранни граждани:

  • Разрешения за удължено пребиваване с максимален срок на валидност от една година, които могат да се използват от инвеститори и други страни
  • Разрешения за дългосрочно пребиваване в ЕС, които първоначално се предоставят за пет години и след това могат да бъдат подновени след изтичането им.
  • Разрешения за постоянно пребиваване, които се издават след определен период от време, прекаран законно в страната с валидно разрешение.
  • Удостоверения за пребиваване, които се издават за граждани на ЕС, които пребивават в България за период, по-дълъг от три месеца, дългосрочно за максимум пет години или постоянни.

За да кандидатстват за разрешение за пребиваване в България, всички чуждестранни граждани са длъжни да придобият виза за дългосрочно пребиваване. Ние можем да Ви подкрепим при получаването на разрешението за пребиваване, което Ви е необходимо и да Ви предоставим възможност за спокоен и продуктивен престой в България. Ще прегледаме цялата информация, предоставена от всеки клиент и ще Ви предоставим подробности за условията за получаване на статут на пребиваване в страната. Нашата услуга обхваща изготвяне на документи за краткосрочно (виза тип C за бизнес и туристи), дългосрочно (виза тип D за бизнес, инвестиции, разрешения за работа, командировки и други) и постоянно пребиваване в България за чужденци. Ние сме тук, за да ви подкрепим с консултации, подаване на документи в българското посолство и др.

 Защо да изберете нас за международни счетоводители 

Нашите услуги за международни клиенти в България са специално разработени за чужденци, които искат да създадат или разширят своя бизнес в страната. Ние сме базирани в София, но предоставяме услуги в други части на страната, както и в англоговорящи страни. Ние предлагаме онлайн счетоводни услуги с облачно съхранение на данни и разчитаме на собствени сървъри. Това ни позволява да предоставяме нашия опит в различни части на света и да поддържаме нашите висококачествени стандарти.

Свържете се с нас и ни уведомете повече за вашите нужди и очаквания.

 Изпратете запитване