Skip to main content Skip to search
ТРЗ УСЛУГИ

 ТРЗ УСЛУГИ 

ТРЗ (Пейрол) услуги от МКАФинанс

ТРЗ или “Труд и работна заплата”, още познато като Payroll, е изцяло свързано с обработката и управлението на работната сила в дадена фирма. Като част от ТРЗ и личен състав се взимат предвид всякакъв вид финансови и юридически задачи от типа на изплащане на заплати и трудови договори, както и назначаване на длъжност. Тези елементи са сред най-ключовите за организацията на една фирма и за нейната изрядност.

Докато преди време е било по-популярно тази дейност да се извършва от специализирани отдели във фирмите, днес услугата често е извършвана от външни професионалисти. Това предоставя редица предимства за бизнеси във всякакъв размер. ТРЗ услугите са част от счетоводните услуги, от които всеки бизнес има нужда. Чрез поддържане на добре организирани и законни осигурителни и трудови отношения, вие не само можете да сте убедени, че сте от добрата страна на закона, но можете да се радвате и на доверие и лоялност от вашите служители.

Работата свързана с обработката на работни заплати и трудово право е изключително изискваща. Тя отнема време, знания и ценен ресурс. За да можете вие да се фокусирате върху други приоритети, като развиване на продукти или услуги за вашия бизнес, ние можем да ви освободим от тежестта и да се заемем със задачата. Не е необходимо да разглеждате безброй законодателни документи и да губите ценно време в търсене на правилните решения. Нашите квалифицирани специалисти могат да помогнат като поемат обработката на работни заплати, персонал под наем, организацията на управление на ТРЗ отдел и цялата документация за самоосигуряващи се лица. Като резултат, ние можем да ви спестим време, енергия и главоболие.

Какво включват нашите ТРЗ услуги

Нашите ТРЗ услуги в София са създадени с точност и прецизност, задоволявайки всички потребности на нашите клиенти. Съществуват редица елементи, които са включени в услугата свързана с труд и работни заплати. При нас ще откриете подкрепа за обработка на работни заплати, персонал под наем, организация и управление на ТРЗ отдел, както и помощ за самоосигуряващи се лица. Ето и основните функции, които можем да изпълним за вас:

Обработка на работни заплати

Нашите Payroll услуги за обработка на работни заплати включват:

 • Изготвяне и обработка на цялата документация по отношение на договорите за трудови отношения, освобождаванията, срочните и граждански договори
 • Изчисление на начисленията и удръжките на персонала
 • Изчисление на вноските за социално и здравно осигуряване от името на работодателя
 • Изготвяне на плащания за данъци и възнаграждения
 • Изготвяне и подаване на задължителните декларации за осигурените лица до съответните институции
 • Консултация относно алтернативи за назначение на персонал съгласно законодателството действащото законодателство

Персонал под наем

Ако вашата фирма работи с нает персонал от друго дружество, нашите ТРЗ специалисти могат да съдействат, като предложат следните услуги:

 • Назначаване на персонала при нас
 • Изготвяне и регистрация на договори пред местните данъчни власти
 • Цялостно изпълнение на обработката на работни заплати, включително изчисляване на данъци, вноски за социално и здравно осигуряване и трудови възнаграждения, заедно със свързаните с това документи
 • Изготвяне на плащания за данъци и възнаграждения
 • Прекратяване на договори и изчисляване на компенсации
 • Консултации за алтернативи за наемане и освобождаване на персонал съгласно Българското законодателство.

Организация и управление на ТРЗ отдел

Нашите експерти могат да гарантират прецизно изпълнение на всички процедури свързани с обработката на работни заплати във вашата фирма. Ето и някои от услугите, които можете да очаквате от нас:

 • Пълен одит на текущите споразумения/договори в организацията
 • Проверка на изчисляваните възнаграждения, вноски за социално и здравно осигуряване и данъци
 • Проверка и извършване на корекции на плащанията до персонала и държавният бюджет
 • Проверка на подадените документи свързани с осигурените лица до съответните институции
 • Изграждане на нови стратегии и процеси.

Самоосигуряващи се лица

Услугите, които предлагаме за самоосигуряващи се лица в България, включват следните аспекти:

 • Регистрация на самоосигуряващо се лице
 • Подготовка и подаване на декларация за регистрация
 • Изчисляване на месечни вноски за социално и здравно осигуряване и изготвяне на плащания
 • Изготвяне и подаване на всички задължителни декларации във връзка с осигуряването — месечни и годишни.

Защо да изберете нас за задачите свързани с Труд и Работна Заплата

 

Избирайки счетоводна къща МКАФинанс, вие избирате надежден и сигурен партньор за ТРЗ услуги. С години опит в счетоводните и Payroll услуги, ние знаем точно от какво се нуждае вашият бизнес. Ние работим съобразно с всички изисквания и закони, но същевременно персонализираме всяка услуга така, че тя да е максимално подходяща за всеки индивидуален клиент. Ние сме отдадени на това, което правим и сме винаги на разположение да отговорим на вашите въпроси или пък да съдействаме с помощ. Можете да разчитате на гарантирани резултати, на професионално отношение и на обратна връзка по всяко време.

Уверете се, че вашият бизнес е изряден и не губете повече време в търсене на правилните подходи или решение относно ТРЗ. Оставете тази задача на експертите и освободете повече ценно време за по-важни задачи. Свържете се с нас и се възползвайте от нашите достъпни цени за ТРЗ услуги в София.

 Изпратете запитване