Skip to main content Skip to search
счетоводна кантора, счетоводна къща

 СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА 

Можем да разгледаме счетоводството на фирма като „Езика на бизнеса“. Защо? Защото то си комуникира с така наречената информация на собствениците, управители и инвеститорите, които се нуждаят от оценка на финансовите резултати на компанията. Като участници в бизнеса, тези хора се интересуват от неговите дейности, защото те са от огромно значение за техния успех. Всъщност, целта на счетоводството е да помогне на заинтересованите страни да вземат по-добри бизнес решения, като им предоставя финансова информация.

Повечето собственици или управители на фирма не биха рискували да управляват организация или да вземат инвестиционни решения без точна и навременна финансова информация. Именно счетоводителят е този, който подготвя тази информация. По-важното е, че счетоводителите гарантират, че заинтересованите страни разбират значението на финансовата информация и те работят както с отделни лица, така и с организации, за да им помогнат да използват финансовата информация за справяне с бизнес проблеми.

Счетоводството на фирми е важно за бизнеса като начин за документиране на финансова дейност. Вашият бизнес се нуждае от основно счетоводно отчитане, за да отчита приходите върху данъчните формуляри и да следи как текат средствата в и извън банковите ви сметки. Но счетоводната информация също така осигурява ценен поглед върху операциите, показвайки тенденциите и възможностите, които могат да помогнат да направите вашата компания по-печеливша.

 За кои бизнеси е подходящо счетоводното обслужване

Нашите счетоводни услуги са създадени за бизнеси от всякакъв размер и обороти. Независимо от това дали сте част от нова фирма, малка фирма, средна фирма или пък голяма корпорация, можете да се възползвате от нашите професионални услуги. Ние можем да изготвим счетоводни решения за вас и вашите служители на трудов договор, дори да разполагате с малко на брой документи или пък огромни количества данни за обработка.

Ние предлагаме на нашите клиенти достъпни цени за счетоводни услуги в София, което превръща услугите ни в още по-подходящи и предпочитани.

Какво представляват нашите счетоводни услуги

Нашите счетоводни услуги в София включват пълен пакет от възможни дейности, които да гарантират изрядността и стабилността на вашата фирма.

Пълен пакет от счетоводни услуги и индивидуален подход към всеки клиент.

Ние знаем, че всички бизнеси имат различни нужди и възможности и затова се стараем да удовлетворяваме различните потребности от счетоводни услуги за нашите клиенти. Ето и някои от елементите, които можете да очаквате от нас:

 • Част от клиентите имат нужда от ежемесечни срещи с тях. В такъв случай някой от екипа ни посещава обекта, взима си всеки месец необходимите документи и отговаря на въпросите на клиента.
 • Други клиенти се нуждаят от изготвяне на продажните фактури от нас. В такъв случай ние и подготвяне фактурите и предоставяме 24/7, онлайн достъп до тях.
 • ТРЗ услуги: подготвяне на ежемесечни платежни за осигуровки, заплати и фактури, ако имаме пасивен достъп до фирмената банкова сметка
 • Помагаме и съдействаме при проблеми на клиентите в банката
 • Представляваме нашите клиенти пред НАП и НОИ и с нотариално заверено пълномощно като извършваме всички административни услуги от тяхно име и те нямат необходимостта да посещават държавните институции.
 • Пълна конфиденциалност на информацията
 • Консултиране и водене на счетоводната политика на предприятието, спрямо индивидуалните нужди

Какво включва нашето абонаментно счетоводство:

 • Осчетоводяване на фактури и касови отчети. Винаги може да разчитате на нашия екип, ако има грешка в някой документи или имате нужда от съдействие при съставянето му.
 • Подаване на ДДС декларация, VIES декларация и Интрастат като част от счетоводство на фирма по ДДС
 • Счетоводно водене на всички складови наличности на фирмата
 • Осчетоводяване на банкови извлечения. Все повече и повече навлизат различни платежни системи, с по изгодни банкови такси, като: MyPos, Wise, Revolut и други. Ние имаме опит с тях и може да ви посъветваме и помогнем при регистрацията.
 • Счетоводството се извършва на база на Националните счетоводни стандарти.
 • Изготвяне на междинни и годишни отчети в съответствие от нуждите на фирмата и управителя
 • Подаване на годишни и месечни декларации в НАП, НСИ и Агенцията по вписванията, както и всяка друга държавна институция.
 • Подаване на годишни декларации на физически лица, помощ и консултации във връзка с тях.

Защо да изберете нас за счетоводство на фирми в София и страната 

Счетоводна къща МКАФинанс може да изпълнява услугите си за клиенти от цялата страна. В тази връзка, извършваме счетоводното обслужване изцяло по електронен път. Също така, локалните ни клиени от гр. София могат да уговорят среща с член на нашия екип в някои от нашите офиси.

Ние сме напълно отдадени на това да предоставяме най-високо ниво на счетоводни и консултантски услуги, за да ви помогнем да управлявате вашите дела и да развиете бизнеса си. Ние разбираме, че всички клиенти са различни и внимателно адаптираме нашите счетоводни услуги, за да отговарят на уникалните нужди на всеки индивид или бизнес. Нашият опит ни показа, че няма такова нещо като универсално решение, така че винаги ще вземем предвид вашите уникални нужди, преди да предоставим каквито и да било счетоводни или консултантски съвети.

Нашият екип от счетоводители и данъчни специалисти са напълно квалифицирани с богати познания и опит в индустрията. Те предоставят счетоводни и консултантски съвети, които надхвърлят вашите очаквания. Годините опит като професионални счетоводители ни позволяват да работим бързо и прецизно, уверявайки се, че спазваме всички изисквания и стандарти за работа. Като ваши счетоводители, ние сме на разположение 24/7 и сме винаги готови да отговорим на вашите въпроси или да ви съдействаме.

Съвети от счетоводителите на МКАФинанс

За да можем да превърнем счетоводството за вашата фирма в лесен и приятен процес и за двете страни, ние разчитаме на взаимно партньорство. Ето няколко полезни съвета от счетоводителя ви, за да върви гладко работата ви:

 • Предавайте документите на счетоводството навреме
 • Доверявате се на вашия счетоводител
 • Събирайте разходните си фактури
 • Издавайте приходни фактури до 5 дни от получаване на плащане от клиента
 • Необходимо е да предавате всички фирмени банкови извлечения
 • Внасяйте осигуровките и данъците си навреме
 • Давайте подробна информация за всичко необходимо
 • Проверявайте е-пощата си често.

 Изпратете запитване

  Call Now Button